Klinisch Psycholoog in Zutphen 24 uur per week

Het werk 

We willen doen wat werkt! Daarom is de behandeling stevig geworteld in cognitieve gedragstherapie en evalueren we tijdig. En waar het niet werkt, zoeken we naar wat wél werkt met oog voor de patiënt als persoon en diens omgeving. We ontwikkelen en evalueren nieuwe interventies en dragen onze expertise actief uit binnen onderwijs en supervisies.
U heeft uw eigen caseload, u indiceert, verzorgt intakes en verricht psychodiagnostisch onderzoek. U rapporteert uw bevindingen en adviseert behandelaars binnen het multidisciplinaire kernteam.
Verder bent u als klinisch psycholoog, in samenspraak met de psychiater, beschikbaar voor consultatievragen bij hoog complexe casuïstiek. Als regiebehandelaar heeft u een belangrijke rol in het monitoren van de verschillende behandelingen.
Daarnaast helpt u mee aan het verder ontwikkelen en innoveren van een geïntegreerd behandelaanbod, gericht op de behandeling van eetstoornissen, initieert u onderzoek en voert u dit uit in afstemming met collega’s.

 

De werkplek

Uw werkplek is bij Amarum, in het RGC, locatie Zutphen. Amarum is expertisecentrum voor eetstoornissen, met vestigingen in Zutphen (TOPGGz erkend) en Nijmegen. Patiënten vanuit heel Nederland kunnen zich bij ons aanmelden.
We behandelen (intensief) ambulant en klinisch, individueel en groepsgericht en onderzoeken vrijwel alle vormen van eetstoornissen (Anorexia Nervosa, Boulimia Nervosa, eetbuistoornis) vanaf 12 jaar, met het zwaartepunt bij volwassenen.
U werkt in een multidisciplinair behandelteam met onder andere psychotherapeuten, GZ-psychologen, sociotherapeuten en psychomotorische therapeuten.

 

Uw profiel

Deze functie vereist een afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog (BIG registratie). U bent geregistreerd cognitief gedragstherapeut (VCGT) of bent bereid deze registratie te behalen. U heeft bij voorkeur kennis van eetstoornissen en ervaring met groepstherapie. Verscheidene jaren ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg is vereist. U volgt de ontwikkelingen binnen uw vakgebied op actieve wijze en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. U bent een echte teamplayer in de samenwerking met het team en het management. Een Verklaring omtrent het gedrag (VOG) is vereist.

 

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een prettige werkomgeving. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 24 uur per week. Wij bieden u een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd. Verder kunt u rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie van Klinisch Psycholoog is conform de CAO-GGZ ingedeeld in de salarisschaal FWG 70.

 

Onze organisatie

GGNet helpt en ondersteunt mensen met complexe psychische problemen. Wij doen dat met meer dan 2400 professionals, die hierbij geholpen worden door ruim 400 vrijwilligers. Samen bieden we patiënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Vanuit ons motto ‘herstel voor iedereen’ behandelen wij onze patiënten met een oplossingsgerichte insteek, die gebaseerd is op de eigen kracht en verantwoordelijkheid en mogelijkheden van onze patiënten. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van onze vakmensen, die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk. Meer informatie vindt u op onze website.  

 

Geïnteresseerd?

Dan zien wij graag uw sollicitatie met curriculum vitae tegemoet vóór 29 oktober 2018. Deze kunt u richten aan het Flexbureau van GGNet.
Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met mevrouw Y. Huijsmans, manager, via telefoonnummer 088-9332670 of Mevrouw M. Lammers, klinisch psycholoog en hoofd behandeling van Amarum, via telefoon 088-9331250.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Geplaatst op: 11-10-2018

Vorige pagina