Nieuwe vacatures binnen werkveld Eetstoornissen bij verschillende instellingen.

GGNet Amarum

Klinisch Psycholoog,  24 uur per week, Zutphen

 

Bent u op zoek naar ruimte voor professionele ontwikkeling, collegiale samenwerking en innovatie? GGNet is binnen de zorgeenheid Amarum, expertisecentrum voor eetstoornissen, op zoek naar een enthousiaste, onderzoekende en resultaatgerichte klinisch psycholoog.

 

Novarum

"Iedereen is het waard om gezien te worden". Dit motto is leidend voor onze omgang met de cliënt én met eigen medewerkers. Novarum is hard op weg de TOPGGz erkenning te verwerven. Hoe we dit doen? Betrokkenheid, ambitie en innovatie. Past dit bij jou? Kom eens langs om een kijkje te nemen bij het team. 

Psychotherapeut, 24-36 uur per week

GZ-Psycholoog, 16-36 uur per week

 

GGzE

GZ-psycholoog, 24-36 uur per week 

Waar ga je werken?

Als GZ-Psycholoog binnen team Eetstoornissen ben je verbonden aan een multidisciplinaire team als individueel behandelaar. Daarnaast ben je regiebehandelaar op het gebied van cognitieve gedragstherapie (CBT-e) en bij voorkeur ook schema-therapie en EMDR. Je behandelt individueel (jong)volwassenen met anorexia nervosa en boulimia nervosa in de leeftijd van 16-65 jaar, waarbij vaak sprake is van co-morbiditeit.  
Jouw werkdag!
Je doet intakes met de (jong)volwassenen en (eventueel) hun naasten, maakt samenwerkingsplannen en evalueert 3-4 maandelijks de behandeling om verder beleid te bepalen. Je geeft individuele therapie (met name CBT-e, schematherapie en/of EMDR) aan de (jong)volwassenen. Het is een behandeling voor (jong)volwassenen conform de multidisciplinaire richtlijn voor eetstoornissen (arts, diëtist/spv-er voor voedingsmanagement, systeemtherapeut, ervaringswerker, psychiater en jijzelf als individueel behandelaar en regiebehandelaar). Je deskundigheid wordt samen met de teams op peil gehouden door deelname aan de multidisciplinaire cliëntbespreking, studiedagen en intervisie-reeksen. Je werkt in ieder geval op dinsdagen, zodat er een goede samenwerkingsrelatie en eenduidige visie met de teamleden kan ontstaan. Daarnaast draag je zorg voor goede dossiervorming, zoals een samenwerkingsplan, evaluatie en dergelijke.

 

 

Human Concern

Diverse vacatures bij vestigingen in:

Amsterdam

Bilthoven

Tilburg

Den Haag

Zwolle 

 

 

Geplaatst op: 29-01-2019

Vorige pagina