• Save the Date; 6 juni 2018, Symposium naar aanleiding van het verschijnen van 'Het nieuwe Handboek Eetstoornissen'.

  06-06-2018 - Tijdens dit symposium worden algemene thema’s die voor alle professionals op het terrein van eetstoornissen interessant zijn gecombineerd met verdiepende thema’s voor geïnteresseerden op een bepaald gebied.

  Lees verder
 • Programma van de NAE-dag bekend!

  30-11-2017 - Wat gaat Mirjam morgen anders doen? Stapt u over de streep met Maartje en Marieke? En een kijkje in de keuken van....

  Lees verder
 • Uitnodiging Najaars-ALV

  30-11-2017 - Het NAE-bestuur nodigt u van harte uit om aanwezig te zijn bij de najaars-ALV, gehouden tijdens de NAE-dag, op 30 november ’17 in Fort Bronsbergen, te Bronsbergen (Zutphen).

  Lees verder
 • Promotie Cees Boerhout, maandag 6 november '17

  06-11-2017 - Boerhout deed onderzoek naar het effect van een nieuwe vorm van psychomotorische therapie (PMT) die in de praktijk is ontwikkeld en gericht is op lichamelijke expressie van woede en agressie bij patiënten met een eetstoornis. De deelnemers oefenen om op een gecontroleerde manier hun woede en agressie te uiten en om dit te doen met gepaste timing en intensiteit.

  Lees verder

Bekijk het nieuwsarchief »

Jaaragenda

 • 10-03-2018

  image Eerste bijeenkomst European Chapter AED

  Op 10 maart 2018 vindt de eerste conferentie van de European Chapter van de AED plaats in Rome. Hou onze website in de gaten voor nadere details.

  Lees verder

   


 • 06-06-2018

  image Symposium naar aanleiding van het verschijnen van 'Het nieuwe Handboek Eetstoornissen'.

  Tijdens dit symposium worden algemene thema’s die voor alle professionals op het terrein van eetstoornissen interessant zijn gecombineerd met verdiepende thema’s voor geïnteresseerden op een bepaald gebied.

  Lees verder