Vorige Pagina

NAE-dag 2019!

Op donderdag 21 november '19 vindt de NAE-dag plaats. Organiserende instelling is GGz Rivierduinen, Eetstoornissen Ursula. De NAE-dag vindt plaats in Leiden, City Resort Congres. Hou de datum vrij, het belooft weer een informatieve dag te worden met ruime gelegenheid tot interactie.

De NAE dag is een dag voor leden en behandelaars van mensen met een eetstoornis. Hierbij zijn ook niet-leden van harte welkom.

De titel van dit jaar, "Hoe overleef ik..... een eetstoornis?", gaat in op de complexiteit van het behandelen van mensen met een eetstoornis. Tijdens de NAE dag nemen wij de deelnemers mee in vijf interactieve kamers, elk met thema's in het teken van wat je als behandelaar en manager allemaal tegen kunt komen bij de behandeling van mensen met een eetstoornis en hun naasten.

Uiteenlopende thema's als hoe ga je om met moeilijk te vervullen vacatures waardoor de werkdruk voor jou en jouw collega's toeneemt, eigen persoonlijke ervaringen (neem je die mee bij de behandeling of niet, en hoe bewaak je jouw eigen grens hierin?), hoe ga jij (als manager en als medewerker/collega) om met de dood (euthanasie, suïcide), de impact van social media, et cetera. Thematieken die iedereen werkzaam in dit veld zal herkennen. Ieder zal met een goed gevulde rugzak huiswaarts gaan.