• WEDAD '20, bestel nu alvast vlaggen voor volgend jaar

  07-07-2020 - Wij streven naar nog meer paarse uitingen volgend jaar op 2 juni. Wees voorbereid en bestel alvast paarse vlaggen voor WEDAD, jaarlijks op 2 juni.

  Lees verder
 • PsyFlix, webinars

  12-06-2020 - Diverse webinars zijn via deze website te bekijken.

  Lees verder
 • Tips voor ambulant online behandelen jongeren met een eetstoornis (en hun ouders)

  30-03-2020 - Nu iedereen heel snel in deze tijden van maatregelen tegen COVID-19 zoveel mogelijk online moet behandelen, hebben we een aantal tips en aandachtspunten verzameld om met elkaar te delen. Zodat we ook in deze tijden de zorg voor jongeren met een eetstoornis zo goed mogelijk kunnen laten doorgaan. Behandelen van jongeren met een eetstoornis (en hun ouders) kan prima online.

  Lees verder
 • NAE eCongres ‘EETSTOORNIS & CO’

  03-03-2020 - Het NAE Congres wordt een eCongres. Inzendtermijn voor abstracts voor onderzoeksposters is geopend. De formulieren voor het indienen van workshops en posterpresentaties kunnen gedownload worden vanaf de website.

  Lees verder

Bekijk het nieuwsarchief »

Jaaragenda

 • 26-11-2020

  image NAE eCongres 'Eetstoornis & Co', 26 november '20

  Zet de datum alvast in uw agenda; 26 november '20 zal het NAE Congres georganiseerd worden.

  Lees verder

   


 • 17-12-2020

  image Najaarsbijscholing wordt hybride gegeven dit najaar. Inschrijving is geopend.

  Het bijscholingstraject van de NAE is bedoeld voor (nieuwe) medewerkers van instellingen in Nederland die werken met eetstoornissen. Het doel van de scholing is enerzijds het vergroten van ”evidence based state of the art” kennis over diagnostiek en behandeling van eetstoornissen. Anderzijds is het doel van de bijscholing het beter worden in de technieken en werkvormen die u gebruikt / gaat gebruiken.

  Lees verder