• Tips voor ambulant online behandelen jongeren met een eetstoornis (en hun ouders)

  30-03-2020 - Nu iedereen heel snel in deze tijden van maatregelen tegen COVID-19 zoveel mogelijk online moet behandelen, hebben we een aantal tips en aandachtspunten verzameld om met elkaar te delen. Zodat we ook in deze tijden de zorg voor jongeren met een eetstoornis zo goed mogelijk kunnen laten doorgaan. Behandelen van jongeren met een eetstoornis (en hun ouders) kan prima online.

  Lees verder
 • NAE eCongres ‘EETSTOORNIS & CO’

  03-03-2020 - Het NAE Congres wordt een eCongres. Inzendtermijn voor abstracts voor onderzoeksposters is geopend. De formulieren voor het indienen van workshops en posterpresentaties kunnen gedownload worden vanaf de website.

  Lees verder
 • RAPPORT Advies vanuit Stuurgroep K-EET

  04-02-2020 - Met dit advies wil K-EET een zichtbare ontwikkeling in gang zetten naar steeds minder ernstig zieke patiënten met een eetstoornis en de ruimte creëren voor ervaringsdeskundigen, behandelaars en wetenschappers om dit doel te bereiken.

  Lees verder
 • Bijscholing voorjaar 2020 - VOL

  06-11-2019 - Tweemaal per jaar organiseert de NAE voor geïnteresseerden een bijscholingscyclus. De data voor voorjaar 2020 zijn bekend. U kunt zich inschrijven voor deelname hieraan.

  Lees verder

Bekijk het nieuwsarchief »